kecewa

Kecewanya dengan suami , masa awal kahwin tahun lepas selalu duk nanti isteri ni pregnant , tiap2 bulan duk bharap isteri dh tak period. Lepas 4bulan kahwin dpt berita pregnant , dia happy. Tp bila dh 6bulan pregnant , baru sedar masing2 sebenarnya tak ready lg sebab kewangan tak stabil. And now dh dh 38weeks dia langsung takde nak berbual dengan baby dlm perut. Perut pon jarang2 je sentuh, Mama je yang selalu pujuk baby kata papa sibuk. Jangan kecewa dengan papa sebab mama selalu duk nantikan baby keluar supaya dapat teman kan mama Saat mama sedih dan kecewa dengan papa ? semoga ade rezeki mama besarkan baby , mama dah tak sabar nak jumpa baby. Dari awal mengandung sampai sarat macam ni pon selalu je suami duk suruh buat tu buat ni , ingat bila dah sarat mcm ni dapat juga rase mcm org lain ,suami duk suruh rehat biar suami je buat apa2. Tapi tak ? takpelah nak buat macam mane kan , lain orang lain perangai. Sekian luahan hati saya. Dapat luah dalam ni je. Luah kat adk beradik teman2kan nti jadi buka aib suami plak. Doakan saya dipermudahkan bersalin ,? due 8/4. Tapi dengar cerita suami tak dapat temankan mase bersalin kan dsbbkan virus sekarang ni?

2 Balas

Sbr ye Puan...maybe LPs baby keluar nant dia berubah tu...murah rezeki lps Ni...at least Puan n suami akn Ada baby,Sy Ni dh 9thn menunggu tibenya baby...blm Ada rezeki...sbr tau Puan....ank Kan rezeki

Suami ni sometime kita tgk mcm xambil kesah...tp sbnrnya otak dia sket lg je tu nk pecah fikirkan nk tanggung bakal bby pulak nanti.... Fikir yg positif ye puan....😊