Kenangan terindah mama&papa

Masa ni tgh berteka-teki lagi, pregnant ke x. Sbb macam tak percaya. Ttc 4y buatkan sy dgn suami jd takut. Takut nak berharap. Time ni, ingat lagi hari2 nak minum 100plus. Nasib baik lah takde apa. 15hb tu buat CBD, alhamdulillah pregnant 3w+. Alhamdulillah skrg dh 28w. Semoga anak mama baik2 je kat dalam tu. Mama tak sabar dah nak jumpa buah hati kecil mama ni. Doakan pregnancy saya dipermudahkan ye mummy semua. ❤❤❤ ada yg mcm saya, ttc lama?

Kenangan terindah mama&papa
19 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Heheh sy buat skali jer. Buat pagi2 lpas bgon tdo mase tu air kencing pekat.. Ank 1st ritu pon same... Merah line tu terang dpt bacaanya.. Esknya g klinik mmg da ade 6w da rupenye 😃

3y ago

Sy masa ni baru dlm 4w. Sebab tu lah line samar2 lagi.

Sy buat skali je . Kencing awal pg sblum breakfast. Msetu baru je 5 weeks. Laju je dia naik .. Staff farmasi yg suggest. Mmg awal pagi waktu terbaik nk test upt

3y ago

Awal pagi kandungan hormon pregnancy paling tinggi dlm air kencing. Memang paling sesuai buat test pregnancy masa baru bangun dari tidur.

Selepas 1 tahun 10 bulan saya berkahwin . Saya buat test ni tadi dan hasilnya positif tapi tak clear macam sis gak . Harap sama macam sis . Minta doa ya .

3y ago

InshaAllah sis. Moga ada rezeki utk sis. Aamiin ❤

VIP Member

Sy ttc 3 tahun sis alhamdulillahhhh sekarang pregnant week 8. Inshallah semoga dipermudahkan urusan kita semua ameen ❤️

3y ago

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. InshaAllah, aamiin ❤

Alhamdulillah rezeki tu..sy ttc 1thn 6bulan,rezeki lpas bnyk berkawan dgn org prggy..pgg perut depa,laga2 perut..xsngka trus dpt...

3y ago

1y6m pn dah terasa lama kan sis. Itu lah, ada juga dengar petua laga perut tu tapi tak pernah cuba.

Apa tanda2 yg puan alamai ea sebelum tau mengandung? Yg buatkan puan tergerak nak cek upt.

3y ago

sama 😅

Tahniah sis.. Sy ttc 4 thun jugak... Ni kndungan prtama.. X prnh merasa pregnant sblom ni

3y ago

Thanks sis. Saya pn ni yg first. Alhamdulillah. Ada jgk rezeki kita pregnant.

Sye ttc 8tahun,skunk dh 10minggu alhamdulillah 😊

3y ago

😘👍

Saya mcm ni jgk. Byk kali test upt. Now 16w

3y ago

Itu lah. Sbb takut hampa. Sbb sbelum ni pernah test, yg 1st tu ada dua line. Check kali kedua negatif pula.

alhamdulillah..tahniah sis..take care yer