Kenapa bila bf atau pump rasa sedih

Sy mix formula (sbb kuning anak) and bf, tp kan knp every time i pump sy automatic akan rasa sedih and emosi mcm x stable ya. Ada x yg sama mcm sy? Sy baru hari ke 20 tp rasa mcm nk give up dlm breastfeeding journey.

1 Balas

lebih kurang macam saya sis.. i mix fm and pam sebab susu badan macam kurang baby meragam je lepas bagi susu botol baru dia nyenyak tidur. now baby dah tanak direct feed bila pam rasa penat sangat, rasa nak give up bf tapi kesian baby kecik lagi.. now i buntu dua2 i bagi penattt😭