Semasa hamil, kulit wajah anda lebih ke arah berminyak atau kering?
Voice your Opinion
Berminyak
Kering

7480 respon

37 Balas

kering..tp jerawat tetp naik dgn jaya nye..hehe😂😂😂✌lepas bersalin br xde..cuma tggl parut yg take time nk hilang..😂😂😂✌ #TAPSupermoms

berminyak & kulit kering tetap berlaku.. susah nak kawal. jerawat jadi gatal pulak teruk juga.

kulit cantik masak prggy . takde lagsung jerawat ke apa . tk pakai bedak ke apa putih cerah

ank first berjerawat terukkkk .kedua jd berseri² 🥰 dah bersalin mcm langsuir😆

xberminyak,xkering...yg pasti lembab..tdk ada sebarang jerawat pun

Kering dan mcm x bermaya...nmpk mcm org sakit.

kulit menjadi kering, kusam dan mengelupas

jeragat naik dgn bnyk 🥲 kulit kering

Jeragat membiak dgn jayanya..

Berjerawat byk. 😂😂😅✌