Ibu, adakah anda mendapat kata-kata sokongan daripada orang sekeliling pada awal kehamilan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

6866 respon

30 Balas

Saya tidak hanya suami dan anak anak sahaja yg excited dan faham. Yg lain semua akan cakap kenapa mengandung, mcm lepas bersalin mereka yg kena jaga. Dah 15 tahun kahwin belum pernah suruh sesiapa jaga. Pantang pun suami jaga. Mcm suruh jaga anak kecil. Saya suri rumah sepenuh masa tak perlukan org jaga cukup suami dan anak anak yg uruskan saya. Anak pun dah besar.

First preggy saat best sbb hamil cucu sulung sebelah sy dan cucu dari anak lelaki (suami sy) tunggal keluarga mentua… Second preggy pun best sebab nak jadikan kawan untuk kakak Sekarang saya preggy utk ketiga.. semoga semuanya berjalan lancar.. semoga sy dikurniakan anak Lelaki pula🌹

Alhamdulillah suami sokong. Anak pertama baru nak masuk 9 bulan.. So biasa la kan mesti ada kata2 yg menyakit kan hati. Tapi suami selalu bagi kata2 semangat.

Ya.. Dpt support dr family dan family mertua.. Org luar xtau pun sbb xheboh2kan.. Suami layan mcm permaisuri😍😍

Dari kawan-kawan dan adik-beradik. Suami happy jer dapat baby baru walaupun kami tak merancang untuk tambah anak 😌😌

Hanya dr suami & adk bradik je.. kt org luar mmg x cerita pasal mengandung tiba2 jiran tgok dh bersalin.. 😊😊

setakat ni belah family sendiri dgn suami je..belah mertua belum bagitau lagi sebab awal lagi

2y ago

sama 😂😂

suami and anak2 hepi gile .. mak sendiri benci .. mk mertua seronok dapat cucu lg

Alhamdulillah suami sokong. Fmly semua buat senyap..harap paham sendiri😂

kwn2 dan famly sahaja yg tahu..bnyk memberi nasihat kepada sy