folid acid

kat farmasy boleh ke beli folid acid pasal masa cek tu hari anak pertama doktor bagi ni lain doktor pula anak kedua apapun tak bagi masa scan tu pun asik main phone je doktor tu dah 9week tapi doktor tak de cakap apa2 tanya pun tak jawab asik phone je geram juga mase anak pertama semua doktor bagi tau jantung die dan segala macam sekali bagi vitamin bagi folid acid

3 Balas

Sy suggest minta Folic Acid tu sbb KK sepatutnya bagi kat patient.

Klu saya mau angkat kaki g klinik lain

Boleh je beli sendiri

4y ago

🤗