Folid acid

Ade tak ibu2 yg sama mcm saya makan folid acid loya sangat2 badan pun lemau asiik nak muntah kena baring je , dah 2 hari ni saya stop makan folid acid rasa mcm oke sikit , Ade sesiapa boleh suggest time bila yg tetap nya makan folid acid ni ya supaya x JD mcm tu

4 Balas

saya awal2 preg sama . bau ubat xleh . sekarang dah masuk trimester 2 . alah dh kurang sikit .. saya makan ubat time nak tido . minum dgn air oren .. sbb saya alah air putih . hahah .

kalau boleh makan sebelom nk tido sis. saya makan sebelom tido sbb saya takot saya terlepas acid folic je.

Makan sumber lain yg ada folic acid. Search je

mkn time nk tido