Ubat

Salam ibu2, sy pregnant anak 1st 9weeks. Sy da makan ubat ganilia beli dari klinik swasta mase pegi scan baby. Sblm prgnant lagi sy da makan acid folid. Sy teruskan makan acid folid dan ganilia sblm pegi KK. Lepas tu pegi KK bukak buku pink dapat obimin plak. Sy patut teruskan makan ganilia, acid folid dan obimin ke? Sbb doc kat KK cakap makan ganilia dgn obimin je. Acid folid da xperlu. Sy takut plak xmakan acid folid tu.

1 Balas

Dlm obimin tu ada lengkap smua nutrient . Klau overdose acid folic pun tak bagus .