Slm, nk tanya folid acid sepatutnya kena mkn yg 400mcg / 5mg sehari?

Sy skrg dh 9 weeks consume yg 400mcg jnis appeton tu sja. Sbb doktor takda bgtau brapa dos. Sy pn lupa nk tanya. Cuma bgtau kena mkn folid acid shja.#firstmom #pleasehelp

2 Balas

Sy Dr ttc 2tahun makan folid acid Appeton tu. Masa buat buku pink sy gtau doct & nurse sy makan yg tu. Dorang OK jer.. Cuma dia cakap klau dah habis, xyah beli dah.. Gtau je kat nurse tu, kk bg free je. So lepas habis tu skang sy makan folic acid yg kk bg free tu je.

Salah satu pun boleh