Kasut yang paling selsea ialah...
Voice your Opinion
Sneakers
Sandal
Kasut Sukan

3168 respon

14 Balas

kasut tutp..dgn sneaker..❤❤❤sbb bila nk gerak berjln tu blh jln lelaju..berbnding heel..sandal..rs cm nk tertanggal bila pkai..😅😅😂✌tu bg diri ni la..orglen xtwla .sbb dh try pkai dlu..last2 kasut sneaker or tutp mcm clark juga jd plihan.. #tapxbisou

prefer kasut tertutup. Sandal macam susah, nak kena pakai stokin. Kalau pakai stokin bila berjalan macam nak terjulur kaki. Sebab stokin licin. Kalau malas, mmg pakai kasut bertutup dan flat 🤭

during teenage days, sneakers. rightnow dah jd mak2, i like sandal lh.. more comfy

ankle boot tapak lebar.. selesa, bergaya & paling penting sopan..

kaki cpt trase panas..jd lbh suke sandal

sneakers senang nak kejar anak2 🤣🤣

selipar jamban..senang selesa

sandal and sneakers

selipar jepun

Sneakers