Untuk kasut pertama si kecil, anda beli yang berbunyi atau tidak?
Voice your Opinion
Yang berbunyi
Tidak berbunyi

4010 respon

16 Balas

Xska sbb bsing.. Hritu sy p kk.. Ad patient nie dia bg ank dia pkai ksut bnyi2 mcm tu.. Ya allah bsing sguh 1 kk..dgn ank dia xrti duk diam p sna sni.. Smpaii nurse pon rimas

Tak beli lagi sebab xtahu brand apa sesuai dan size apa yg ok dengan kaki dia. Any suggestions mummies out theres?

comel je bila berbunyi kasut tu.

Excited anak klu pakai bunyi2

Bising la berbunyi😅

tapi berlampu. hehehe

Menarik berbunyi

Yg tdak brbunyi

Tak berbnyi..

Tak berbunyi