Pening juga . Kalau ikut kan dah 5 ke 6 minggu tapi kantung kecik jer.. Korang rasa ok ke.. Risau

Kantung kecik

Pening juga . Kalau ikut kan dah 5 ke 6 minggu tapi kantung kecik jer.. Korang rasa ok ke..  Risau
22 Balas

sy pon sama masa scan minggu ke5. nampak kantung kecil shj.. repeat scan week ke 8 baru nmpak baby n heartbeat..

sy dlu scan 5weeks srupa mcm ni jgk..kantung kcik je..janin pun blm ade lg..msuk 7weeks bru ada janin

tunggu 10w mcmtu boleh try scan balik .. dah boleh mula makan folid acid dah skrng

Apo nk dipeningnya, 5/6w mmg kecik. 7w ke atas insyaAllah dh nampak 😘

mmg kecik mcmni kalau bru 5 minggu. sy dulu pun gini. dont worry sis

Assalamualaikum Sya nk tnya untuk kandungan 5mnggu mmg mcm ni ke?

Ikut sahaja kata doktor. Selagi no spotting should be okay.

doctor cakap pape tak? tanya doctor tak masa scan tu?

2y ago

Selalu KK tak bagi scan awal dekat KK kalau nak dekat klinik swasta, saya 10w baru KK tetapkan untuk scan alhamdulillah nampak janin dengan heartbeat

5 6w pun kntung still kcik, jgn risau

Itu normal masih awal lgi