Kalau ikut kan tarikh period dh 10w,tp bila dctr scan bru 5w3d.sbb kantung kecik lgi.

9 Balas

nnti repeat scan lagi tau after 2weeks. saya pun mcm tu jugak sptnya dah 10w tp bila scan size baru 6w, last2 doc ckp saya missed miscariage. semoga dipermudahkan urusan sis ya 🤍

sy awal2 scan pn doc kata xselari. beza 2 ke 3 minggu. lepas sebulan scan lagi, baru selari. ikut saja edd doc kata..

Kdg2 mmg lari sikit. Mcm sy sepatutnya dah 13 weeks tp bila scan baru 10 weeks.

2y ago

Dah repeat masa 10 weeks. Alhamdulillah hearbeat nampak, baby pun dh nmpak. Cuma kena repeat lg sekali masa 12 weeks, 2 mngu lg scan. Dr nk confirm kan balik EDD tu

macam kes saye jgak dah 11w tp scan bby kecik 7w4d cmtu....agak risau

sy mcm sy..sbb period xteratur..jd waktu subur kita tu lari sikit

tkot trikh period lari laa tuh.. jauh jgk tuh larii

Lg 2 3 minggu scan lg tgk ada heartbeat tak.

Kadang2 proses persenyawaan tu lambat