Tlong bgi pendapt apa prlu sya buat

Kandungan sya dah 26 weeks tpi masih blom buat buku .. sya malu sebab sya belum kawin .. orng yg spatutnya bertanggungjwb dia tknk brtnggungjwb dan sruh sya gugurkan sja bby ni tpi sya tak smpai hati sbb bby ni tk brsalah dan sy sygkn bby ni ..sya nk prgi klinik untk buat buku dan tgk prkembangan bby tpi sya segan .. tlong suggest skit ap prlu sya buat 😌

52 Balas

P jaa Klinik, jgn fikir apa yg org nak ckap, kesian beby dlm kandungan tuu dik, biar kita nak malu sat ja, p jaa cakap kat misi elok2.. Depa bule bertimbng rasa.. Kalau nak beranak t susah xda buku pink tuu dik.. Kalau g buat kat swasta pon kena duit dik.. P jaa klink kerajaan xpaa. T depa akan tnya laa. Kat sini ramai jadi macam tu, Alhamdulilah anak depa jaga smpaii kebesaq lani..