Baby's Kick

Hi all. Kandungan sy baru 19 minggu++. Sy nak tanya, possible ke time macam ni rasa baby's kick? Kdg2 sy macam rasa berdenyut je kat perut. Tp bukan berdenyut dup dap macam tu. Dia macam sekali denyut, lepas tu berenti jap. Lepas tu rasa lagi. Td sy tengok la perut sy waktu macam denyut tu, dan perasan perut sy macam ternaik2 waktu denyut tu. Yg tu baby kick ke? Sy first time rasa macam ni so taktau nak ckp macam mana ?

8 Balas

hiccup rasa kerap berlaku dan geli2. kick terasa kuat dan sakit .