jantina

kandungan sy 37 minggu sudah,dua kali scan jantina,tp doktor cakap xnampak..60% jer perempuan..ada x sesiapa mcm sy?sy dah terlanjur beli brg2 bayi perempuan..kalau lahir nanti,tiba2 bayi lelaki..abis laa...

6 Balas

Sebaik nye bli wrna unisex jgn bli pink smua sb pink klau trkuar bby boy xsesuai.. klau wrna unisex kuar bby boy ke girl ok lah tu sy xpernh hrpkn bby ape cma mak sy pesn bli bju wrna unisex utk boy n girl pkai cntoh biru.. hijau.. oren.. putih.. sy bli smua plain xde corak bunga klau corak biasa2 cm haiwn ke krtun ke ok la dua2 bole guna.. nie bgi pndpt sy lah.. tpi sis dh trbeli pkai aje lah nti..

4y ago

sy pun beli unisex..senang..dua2 jantina ble.pakai...

Ikut pengalaman saya sendiri pregnant anak sulung susah nmpk baby girl.. skg pregnant anak kedua awal lgi dah tunjuk baby boy.. dua kali scan hsptal kerajaan dan swasta (4D) memang doc ckp boy..

baby tak kisah la pakai color apa pun.. cuma headband tu jgn p pakaikan jgal dkat baby boy 😂😂😂 seeloknya beli brg unisex je, esok dah kluar baru beli ikut jantina..

Saye 3x scan Tak pernah Nampak Jantina,asik terselip kan Je 🙈jadi saye beli barangan yg baby boy or girl pakai😬🤭

xapa.. klau lhir ank laki mna tau next bby girl 😊😊

Biasa yg susah nmpak girl..