hb masih low

kandungan sudah masuk 28minggu hb masih low dlm 9.5 sahaja , saya makan iberet juga mcm mna ya , ada tak ibu yg kena hb low tp masih dlm keadaan ok , risau lah asik mcmni , makan sayur hari2 daging pun makan ,buah pun makan ?

2 Balas

tukar ubat..saya makan ubat maltofer..dri 13w sampai 24w hb 10.5/10.6..last2 tukar ubat ke maltofer alhamdulillah naik ke 11.4

5y ago

blh bgtau doktor nak tukar ubat..sya dua kali tukar ubat yg klinik bagi tpi drh masih bawah 10..tidak ngam sebb asal mkn ubat yg klinik bgi konfom muntah..jdi sya bgtau nurse n doktr sya mau try ubat luar..

Minum jus mamariam

4y ago

ye saye pon amalkan jus mamariam sis. insyallah hb cantik