Tekanan darah rendah/HB Low

Mommies, mcm mna lagi nk buat ya kalau HB low? Sebelum ni ok. Skrg sy 25w5d. Jd mcm ni pula.. jambu batu, kurma, delima, tempe, kerang, daging semua sy dah makan tak menjadi 😭

1 Balas

sy pn low..dr 12.8 turun sikit2 tp sblm ni msih ok. atas 11...last 3w turun ke 10.7...sy cuba makan ulam raja dan minum susu kambing hi goat (jambu batu, oren mmg makan mcm biasa).caffein kurgkan or cuba utk xminum..alhmdulillah naik ke 12.8..smua dgn izinNya;)