HB RENDAH....

Kandungan saya baru mencecah 5bulan lebih..tahap hb saya selalunye rendah susah nak naik..dah makan hati ayam,bayam,kerang sampai tak lalu nak telan..ada cara lain tak boleh naikkan hb...

44 Balas

Talasemia kot, saya pun sama hb rendah pastu beria la makan macam doc suruh sebab nak hb rendah sampai tiap kali checkup kena marah la apa la last sekali pergi hospital besar buat fbc rupanya talasemia. Sia sia je kena maki dgn doc and nurse dekat klinik

5y ago

Pembawa talasemia mmg hb xkn naik . Haha . Hb akn bawah 11 jerr