tiada rezeki

Assalamualaikum.. arini dh boleh keluar ward. Doakan saya sihat dan ada rezeki lain ya.. mungkin sy tiada rezeki kali ni.. sy didapati kndungan luar rahim semalam baru lepas operation buang tiub belah kanan dan kandungan.. sedih memang sedih tapi tiada rezeki. Doakan sy kuat hadapi semua ni.

24 Balas

Sbr sis ye. Sy pn 2x pngalaman ectopic prgnancy. 2018 dan 2019 on july. 1 msh bole slmt tube sbb 3w dan xnmpk kene cucuk mtx. Second sangkut sbb ade parut bekas yg lm tu sgkut kli ke 2. Slmt jgk buang tube sebelah kanan. Skg sy da prgnant lg. Nti utk second mudah la nk hamil 1 jln je. InsyaAllah nti ade gnti rezki nxt. Puan sbr tau. Sy phm stuasi puan sbb alami sndri jgk.

4y ago

Sy jd 2x sbb kes prtama tube xbuang. Jd ada kesan parut dl. Xbuang sbb scan bwh pn xnmpk. Xkn nk bt operate. Jd cucuk chemo tu jd scond time. Ye chance kene 2x tu tgi. Tp pcaya rezki Allah. Rata2 yg da pnh buang mudah mengandung sbb ada 1 jln je tube. Bole je brsalin normal np xle?

Insya Allah aamiinn xpe t ad rezeki tu kakak sy pon buang tiub ugk sblh p skrg ad 3org ank lps 5thun menanti cuma jgn stress sngt kena happy selalu thing positf Insya Allah dipermudahkan segala urusan

4y ago

Insyallah.. terima kasih mendoakan sy

Sabar sis.. ada few friends sy da selamat buang satu tube.. then lepas tu dapat 2-3 org anak.. InsyaAllah ada rezeki lpas ni

4y ago

Insyallah.. mudah mudahan. Amin..sy pun harap benda yg sama. Sbb dokter ade ckp sy hanya boleh 2x lg utk mengandung..

Waalaikumsalam. Salam takziah sis. InsyaAllah ada hikmahnya. One fine day akan dapat rezeki yg lebih baik.

5y ago

Terima kasih .. insyallah aaminn .. 😘

Inshaallah , sy doakn semoga sis akn dpt rezeki melahirkan zuriat dgn sihat dan sejahtera. Amin yra .

4y ago

Amin .. terima kasih doakan sy..

tabah ye sis..insyaAllah ad hikmah..mungkin Allah nk beri yg lg baik lps ni..husnudzon ye..💪💪

4y ago

Insyallah.. amin..

Insha Allah ad yg lebih baik....ad je rezeki Allah bg...mngkin ad yg lebih baik...insha Allah...

4y ago

Insyallah .. terima kasih ye..

Insyaallah ada rezki sis nti..sy harap sis tabah..buat ms ni sihatkan diri smula..jg diri ye..

5y ago

Insyaallah ..aaminn .. terima kasih ya

In shaa Allah ada rezeki lebih baik menanti. Sis rehat dulu ya. Be strong.

5y ago

Insyaallah .aaminn terima kasih

Keep strong yer sis...insya Allah, semoga dimurahkan rezeki...amin

5y ago

Insyaallah terima kasih ye..aaminn