Baby Boy or Baby Girl?

Kandungan baru masuk 25 week bersamaan 6 bln seminggu. Kekwn n jiran2 semua tegur eiii,keciknya perut. Smpai sy rsa down,risau sgt n kecik hati pon ada. Ada x pnglmn mommy lain mcmni? Sbb sy first preggy . Senior sy kata normal,sbb tgk jgk bdn mommy. So perut x besar sgt kalau mommy nya kecik. Tapi perut sntiasa tegang kalau berjalan ke shopping ke.

Baby Boy or Baby Girl?
53 Balas

Same goes to me. Dah 36 mggu perut mcm baru 5bulan. Xnmpk sgt baby bump. Dont worry. Ank first mmg cmtu. Kalau yg perut besar x smestinya bgus ya. Kdg2 air trlampau byk. Baby bole lemas. :)

5y ago

Jgn hirau sgt org kata apa. Mula2 sy pun sdih sbb org ckp mcm x mngndung. As long kita pegi checkup, dr kata air ktuban cujup, tggi rahim normal. Baby just fine. Itu dh memadai. :) happy pregnancy okay?!