Baby Boy or Baby Girl?

Kandungan baru masuk 25 week bersamaan 6 bln seminggu. Kekwn n jiran2 semua tegur eiii,keciknya perut. Smpai sy rsa down,risau sgt n kecik hati pon ada. Ada x pnglmn mommy lain mcmni? Sbb sy first preggy . Senior sy kata normal,sbb tgk jgk bdn mommy. So perut x besar sgt kalau mommy nya kecik. Tapi perut sntiasa tegang kalau berjalan ke shopping ke.

Baby Boy or Baby Girl?
53 Balas

Normal tu sis.. biasala mulut org kan.. x boleh nk tutup.. keja nk brcakap jaa hal org lain.. xbecakap hal org mmg xboleh nk hdup kot😅 bytheway sama je perut kita haa.. hehehe... xbesar n xkcik.. ikut bdan mommy sama tu... yg pnting bby sehat.. aktif.. kuat menendang.. be positif ya sis.. kita happy anak pun happy😊😊😊

5y ago

Aminnn . So far bby condition semua okay. Alhamdulilah. Tp Itulaa sy smpai ignore je org mcmni. Bkn apa fedup bnd yg sama je , nk pertikaikn perut org. 🤦🏻‍♀️ Perut kite bkn perut dwg kn