Salam, mcm mana nk hilangkan rasa sedih baby meninggal usia 31 mggu? Tlg bg semangat..sedih nk urus

kan jenazah nanti😣

26 Balas

pada sy, rasa sedih takkan hilang buat selamanya. tak mungkin kita akan melupakn dia, sebb kita tak akan sanggup melupakan, walaupun belum pernah bertemu dia di dunia yg nyata.. Bersabar lah, sentiasa ingt ini ujian Allah

Waalaikumusalam..salam takziah sis semoga Allah gantikan dgn yg lebih baik insyaa Allah..Allah uji sbb Allah syg semoga sis terus kuat dan dipermudahkan segala urusan..semoga ada rezeki lagi lepas ne Aamiinn 🤲🥰

anak syurga.. yg bestnya nnt masa kita kt sana ank ini la yg dtg tlg kita..skrg dy bersama nabi ibrahim d bwh pokok, bukan semua org dpt tau.. ya mmg sedih tp bila ingt blik allah besar nikmat nnt..

1y ago

kena kuat nah.. ingt allah pilih org2 hebat ja utk lalui semua ni.. pantang elok2.. mommy kna buat elok2 tau..kesian kt baby nnt dy tgk mommy sedih, dy pon sedih jgk.. doa bnyk2 kt dy .. insyaallah jgn ddk sorg2 tau.. ingt allah bnyk2

إنا لله وإنا إليه راجعون.. salam takziah sis.. sebelum tu nak tanya, sepanjang mengandung, ada apa2 kelainan ke? atau semuanya normal dan sihat2 je? terima kasih ya

Waalaikumsalam. Allahuakbar. Salam takziah. Besarnya dugaan. Semoga Allah berikan hadiah yg lebih baik lagi. Baby dah menanti di pintu Syurga.

salam takziah sis,sy tahu sia xkuat hadapi.. sedangkan sy baby meninggal dalam kandungan 5bulan je dh meronta,ini kan sis..kita ibu y kuat, ank2 kita tgu kita di syurga...

salam takziah puan. anggap lah ujian tanda Allah sayang. puan banyak bersabar ye, insyaAllah pasti ada rezeki lain yang datang. anak puan tunggu puan di syurga kelak..

Salam takziah sis.. peluk jauh.. sy pn khlgn anak llki sy 27w pada 7/7/23 lalu, sma2 kuat ya sis walaupn sukar.. insyaAllah ada yg baik2 didepan 🥰

Allahuakbar.. salam takziah sis.. semoga dipermudahkan segala urusan sis.. semoga sis kuat dn tabah mghadapi ujian Allah swt.. berdoa bnyk2 ya sis..

salam takziah sis,sy pun pernah rasai anak meninggal masa umur 2 bulan cukup² perit rasanya,semoga sis kuat dan dipermudahkan segala urusan..