kesan lebam

Hi mommies, camna cara nk hilangkan kesan lebam kat baby?anak sy hisap tgn sendiri sampai lebam..tlg sy mommies..sedih tgk anak cmtu

2 Balas

hai ibu . hmm anak jatuh katil malam tadi . luluh hati ni . dekat dahi dia ada kesan lebam yg agak teruk . mcm mne cara nk rawat lebam ?

10mo ago

tuam dgn air batu... kalau dulu2 mak ayah sapu kapur makan ...

uish napa dasyat sgt dia hisap. boleh beli sarung tgn baby utk dia hisap kat shopee. kalu x jadi habit and dia sndri sakit