just nak luah

kali ni saya betul2x down, saya rasa saya gagal jadi mak. anak baru lalu makan dari sebelum ni yg hanya makan 2-3suap tapi kenapa timbang berat turun. kenapa tak naik even sikit pun. pakar pemakanan kata hari tuh kalau berat n tinggi tak okay kena amik darah. emm, masa dia kena covid time umur 2bulan tuh pun tengok sakit , siap darah kena kt katil, ni yg da faham mcm mana. 😌 .

1 Balas

klu ank lasak, dia mkn byk pun berat blh turun. xperlu rasa gagal pun. klu awk set nk jd ibu yg perfect mmg susah sbb mmg takde yg perfect pun. ank sy umur 7 hari dh dipasang tiub kt hidung, mulut. dktr buat dpn2 sy..kita yg tgk pun jd ngilu..sbb dh penah rasa. tapi kita kena buang -ve thinking..sbb dktr bukan buat benda tu suka2. ank prolonged jaundice pulak, smpai hari ke 17 kena ambil sample urine dan darah..mcm sy kata dktr xkn buat benda tu suka2. klu ank ada mslh, dorg blh prevent dari awal.