memasak & pening

asal masak ja mesti akan pening, even baru start bapa minit pun. kenapa ea, alahan ke tuh. tapi bau okay da, emm.

4 Balas

Kena check BP dan Haemoglobin sis. Takut tekanan darah rendah boleh jd juga pening. Kalau HB low pun boleh jd pening juga. Atau just mmg alahan saja. Sis kena bgtau nurse la bila check up br dpt tahu punca die apa.

2y ago

da check, so far semua okay. masa alahan teruk pun hb okay sgt tapi jadi juga.

Sy lak xpening tp mual... kang muntah lagi X kuat .. so terpaksa elak buat benda yg bole DTG rasa mual SBB xnk kasi muntah..Lau da muntah SKALI MMG xckup nk muntah berkali².. 😆😆😆

ya mmg mcm tu .. sy smpi skrg xblh nk masak.. tgk dapur je rsa pening smpi kepala ..sesekali try msk mmg xblh hidu bau tumis .. letih sebenarnya mkn luar pun naik jemu 😭 sabar jela

Ye, alahan.