trimester ketiga asyik lapar

saya rasa normal je hujung2x asyik lapar. tapi tuh la. berat naik mdadak problem juga. mcm mana nak kawal diri ea. sekarang pun da kena g klinik selang sehari . tapi berat naik , isi tak npak pun, 😅 .

6 Balas

hi sis ☺️faham sgt...lapa time ngandung mmg asek nak g dapur je kan hehe 🤭sbb bb makin besar kan... just sharing article yg bole membantu sis ❤️ ambil pemakanan yg sesuai dan berkhasiat insyaAllah sis 😊👍 https://my.theasianparent.com/menu-diet-ibu-hamil

Sy asyik lapa n mkn je. Last2 berat naik 2kg stiap kali appointment. Yg jd mslh sbb appointment sy stiap due minggu. Kire dlm sbulan naik 4 kg. mmg kne marah dgn nurse la jwbnye. smlm bru lps minum air gula😅😅 harap kputusan okay je la nnt.

2y ago

Samalh dgn saya 😅 berat mendadak

sama la, semalam kena puasa sbb nak minum air gula.. asyik terjaga je sebab lapar.. 😂 tapi saya takde la kuat makan sgt..

Trimester 1 berat turun, trimester 2 berat sama. Trimester 3 naik byk 😂 mmg jap2 nak makan. Sejam sekali makan 😆

lain pula dgn sy...d trimester ketiga ni rasa lapar berkurang...makan pun sikit sja,perut dah full rasanya😅

Sama la dengan saya sis nnasuk trimester ketiga ni memang jadi kuat makan. Kejap kejap lapar hehe 😂😆