babyy boyy

Kali ni btambah boy daa.. Scan sbb risauu da 20w tp kick sgt sloww n kdg2 ja rsa..sllu mengeras juga..tp doc ckp smuaa normal..alhmdulillah..

babyy boyy
12 Balas

Tahniah sis.semoga dipermudahkan urusan ibu dan baby😘..Sy ms 18weeks scan 2d nmpk penis baby.xhrp sgt ms tu kecik lg tp doktr ckp die confirm.Terbaru plk baru td sesaje nk tgok bacaan air ketuban paras normal ke x sbb dh msuk 38weeks,dr ukur afi 10 n confirmkan lg skali nmpk jelas nmpk scrotum dia🤭. alhamdulillah slps 2 kuntum bunga terbit seekor kumbang di taman peneman kumbang berbulu kt umh ni😂

4y ago

Alhamdulilah hihi..sy pn xharap apa2 pn sbb da ada sepasang daa hihi..xsngka doc bgitau boy n bg tnjuk btul2 hihi

Alhamdulillah, tahniah. Semoga dipermudahkan urusan sis sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Aamiin 🤲🏻💕

4y ago

Aamin sis..hihi

wow 20w dh tahu gender eh? saya minggu depan nk buat detail scan deborrr nyaa nk tahu gender,saya skrg 22 weeks huhu

4y ago

Sbnrnya x da niat pn nak tauu..nak g scan detail ja sbb bby gerak sgt sloww rsa x rsa ja tu yg p scan..n doc tu bgitau gender pulaa hihi

Sama la..20w..tp slow sgt rse pgerakan bby..xsbr nk rse bby grk2..heheh..

4y ago

Kan hihi..tp xpa doc da ckp normal hihi

Alhmdulillah.semoga dipermudahkan segala urusan..Aamiin

alhamdulilah.. same la tgh preggy ank boy, ank 1st ☺️

4y ago

Semoga di permudahkn urusan semuaa hihi

Alhamdulillah ..tahniah

Tahniah..

4y ago

Tq sis hihi

Alhamdulillah..taniah

Alhamdulillah tahniah