Perlu lewatkan tarikh period ke

Kalau semasa buat buku merah doktor tanya bila last period..nak bagi tarikh betul atau pun nak lewat kan trikh nya??#1stimemom

31 Balas

jangan suka menipu bab kesihatan. tak tau ke pregnant ni melibatkan nyawa? bukan 1 nyawa tapi 2 nyawa. tau ke tak ni? awk ni dduk dizaman mana? ilmu yg baik kenapa nak tolak? ilmu sesat nak diamalkan pulak. bukan nak kecam pun tapi pemikiran mcm ni tak layak utk seseorang yg bakal bergelar ibu.

4y ago

Haaa gitu kn bagus. Ckp elok2. Nnt dgn ank pun ckp elok2. Jgn bitter ??