Scan 10 week

Kalau scan 10 week dah boleh nampak baby gerak2 tak dalam tu ?

12 Balas

sya pun scan Dlm 10week mcmtu dah nmpk janin tapi kecik Lagi..dah nmpk jugak dia bergerak ngan degupan jantung dia .nnti 20week kene scan lagi untuk tgk perkembangan baby🙂seblmni pernah gugur sekali,,doakan sya ngan baby selamat Dan cukup sifat ye🙂

saya scan masa 9 minggu,masa tu x jelas sgt,masa 11 minggu scan lg,masih sama,baby x besar dan jantung belum ada lg,doc bg masa 2 minggu lg,klau scan masa tu sama dan jantung xde lg,mkin doc rifer ke hpital untuk di gugurkan..😭😭😭😭

1y ago

juga try hospital lain sis , hope baby sihat selalu 💗

masa sy scan 10w dah nampak sis. trkejut juga baby aktif pusing2 dalam tu. alhamdullillah boleh nmpk dh kepala, kaki tangan. nk dgr dengup jantung pun kjp ada kjp x ada sbb baby x duk diam😂☺️

masa saya dah. nampak kaki tangan kepala gerak2 active. tapi belum bentuk dengan sempurna lagi. tapi lain orang lain pengalaman nya sis.

10weeks rasanya tangan dan kaki baru nak bentuk. Sy scan 13weeks baru nampak baby gerak2 kaki tangan

sy bru scan 11 week..masa scan doc kata baby gerak² aktif..cuma belum bentuk sempurna lagi..

tak pasti sbb tak pernah scan masa 10w. masa kat kk scan 13w nampak dah baby melompat2.

sy baru scan 10w5d..baby dah gerak2 pusing2 badan..kaki nampak dah start gerak2 🥰🥰

1y ago

saya scan swasta sis..dekat klinik myfamily

Saya haritu scan masa 10w baby dah terlompat lompat 😅 terkejut jgk

1y ago

😂😂😂

Nampak jelas masa scan 10w 😆 Tangan baby aktif comel jer...