Awal sangat ke nak scan time kandungan 7 week?

Saya belum scan early pregnancy.. Dr. suruh datang minggu ni tapi ada terbaca kalau 7 week takut kecik lagi.. Kalau scan time 10 week baru akan nampak jelas.. Betul ke?

2 Balas

Saya scan 7week 3day Alhamdulillah dah nampk baby + heartbeat ❤️. Kalau awak nak tunggu 8week pon lagi elok

2y ago

alhamdulillah haritu saya scan pon dah nampak baby ngn heartbeat

nak scan, scan 8w above. dh nmpk heartbeat skli. xyah nak repeat scan byk kali

2y ago

owh oke².. Thank u ♥️