Scan 10 week tak nampak jantung

Hi nak tanya pendapat, saya scan 10 week tapi dr kata tak nampak jantung. Tapi baby nampak jelas dan saiz normal. Dr suggest untuk rescan 2 week lagi, ada possibility untuk baby saya okay ke ? #ingintahu #firstmom #pleasehelp

1 Balas

scan awal kehamilan mmng akan nmpk jntung je sis... sbb masih baru baby pun blm membesar lgi... ckup sekadar nmpk jntung dh buat yg baby to insyallah ok Dan sht... better jgn kerap scan sngt ... biar la week 20 ke atas bru scan blik... week awal2 ni mmng nmpk jantung n ketulan je