Scan

Assalamualaikum mommies, saya 10 week, saya baru buat 1st scan malam tadi. Doktor ukur baby saya 2.24cm doktor ckp kalau ikut ukuran baby sekarang 9 week tapi kalau ikut period 10 week. Doktor suruh dtg lagi 2 minggu buat scan lagi sekali untuk compare kan week mana yg nak ikut samaada 10 week atau 9 week. Nak tanya, boleh ke kita kerap buat scan masa 1st trimester ni?

1 Balas

Boleh je.. Sy pernah tanya gynae.. Gynae sy cakap scan takde masalah. Sebenarnya main hp kerap tu lagi bahaya 😬

5y ago

Alamakk yeke kena kurang kan main hp ni 🤭