Pampers Newborn

Kalau saya beli pampers newborn 48keping, cukup ke? Atau boleh beli 90 keping? Sebab saya ada baca kata baby cepat membesar kalau beli saiz newborn banyak nanti tak terpakai.

23 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Untuk prepare sebelum bersalin boleh kot banyak tu. Tengok berat baby jugak berapa bila dia keluar. Baby ni cepat je bertukar size

3y ago

Haah sis. Saya baru nak prepare untuk beranak ni. Konon saya nak beli pampers mahal tapi nak beli banyak terus. Tapi bila ramai dah bagi pendapat. Saya rasa beli sikit je dulu. Takut pampers tak sesuai dengan anak. Terima kasih ye sis