Pampers Newborn

Kalau saya beli pampers newborn 48keping, cukup ke? Atau boleh beli 90 keping? Sebab saya ada baca kata baby cepat membesar kalau beli saiz newborn banyak nanti tak terpakai.

23 Balas

Boleh beli pek yg 90 keping, baby tak kan membesar dgn cepat dlm masa 1 bulan tu. Lagi pun baby selalu berak n kencing, lagi2 kalau baby kena kuning. 90 keping tu pun x ckup utk kegunaan 2 minggu, kadang2 dalam 1 hari kena ganti dlm 10x. Tpi ble je beli skit dlu lau takut baby kena rashes masa guna pampers jenama tu n nak tukar jenama lain @ baby cepat besar

5y ago

Terima kasih sis. Sis boleh share pampers yang anak sis pakai?