pampers newborn

kalau saya beli pampers 50 pices cukup tak untuk newborn nanti,sbb orang kata jgn beli bnyk sbb newborn cepat besar betul ke

29 Balas

ok tu. beli 1 pek tgk serasi tak dengan kulit bby sis nnt. waktu newborn (nb) ni bby nnt akan kerap kencing & berak. sis kena alami dulu. sbb berat & size/fizikal bby kan tak sama. cth, klo bby sis size kecil, takkan habis 1 pek tu nak terus beli size yg lebih besar. kdg sbb cawat/design pampers part tu je yg tak ngam dengan peha bby. kita tukar brand lain tapi size sama/berat lebih krg. mcm sy time nb ni suka beli pampers mahal sikit 1-2 pek. cth: huggies airsoft, mamypoko, genki. bby dah besar, sy tukar beli brand molfix, lotus. drapolene ada pon buat standby je. so far, takde pon melecet ke punggung bby naik ruam ke. alhamdulillah..