Pampers NewBorn

Hi mommy ,sy nak tnya . Selalunya nak beli pampers newborn tu bape bnyk ? Kena stndby bnyk ke atau nanti bby cpt besar n dah boleh pkai size S?

2 Balas

Rasa sis beli sikit dulu utk pemulaan sbb tkt baby tak sesuai pakai nanti naik ruam..macam anak sy hari tu kejap je pakai pampes NB lps tu saya tukar ke S sbb pampes NB ssh nk cari..pas 2 berat dah ok dengan pampes S terus tukar..😁

5y ago

oh ada jgak kes baby xssuai ye .

Xyah beli byk sis. Sbb baby cepat besar. Sy beli 1pack 60pcs je. Lps tu boleh beli saiz S da..

5y ago

Sama2😁