Sakit Masa Nak Kencing

Kalau sakit nak kencing apa mslh yer? Kalau kita hamil dlm 6 mggu mcm tu.. Dpt ka minum ubat ni? Tak kacau bby?

Sakit Masa Nak Kencing
46 Balas

Sy msa 5w ada kncing kotor..p jumpa doc bg ubt ni dan antibiotik..mnum air ksong byak2 sis

Sy kena kencing kotor masa pregnant 6 weeks. Dr bg ubat ni. Bykkan minum air kosong juga

Saya pun jadi masa 6 weeks jugak, kalau dr yg prescribe InshaAllah selamat utk baby

Kencing kotor tu sis, baik bgtau dktr nnti dia bgi ubt antibiotik. Sya pnh alami

Puan bykkn mnum air ksong ye. Better rujuk Doc utk elakkan msalah cm jgkitan kuman dsb.

5y ago

Trma ksh

Minum barli suam...xpun kerapkan minum air suam...tp standard la kerap kencing

Rjuk dengan nurse or doctor.Tak semua ubat pregnant mommies boleh ambil

mybe kencing ktor..better consult doctor..jgn mkn ubat sbarangan ya

Ape2 ubat doc bagi ye tak kacau baby sis so kalau better jumpa doc

Sis kne banyak minum air masak ni TKT jdi kencing kotor je...