pedih bahagian kita kencing

Assalam ibu2.. sy nak tnya, normal ke kalau kita sakit dkt bahagian kita kencing tu.. sakit dia tu pedih sgt macam ade something nak keluar.. tapi xde keluar ape2 pun.. sebab ni firstbaby, lusa baru masuk 6 minggu.. ke awal pregnant mmg mcm ni?

1 Balas

Sis baik ke klinik, takut jangkitan kuman saluran kencing, sbb sya prnah, dia sakit lepas air kencing hbis, seolah mcm menarik, dgn pinggang saya sakit, trus ke doc, doc kata jgkitan kuman, sbb sya smpai tak boleh ddk lama, sbb skit pinggang sngt2. Tapi kalau awal prgnant mmg snng kena jgkitan sluran kencingg, so bnyakkan air bnyakk, atau sis minum barli kosong, tapi buat msa ni pergi klinik, sbb dah skitt kan.

2y ago

Ye sis, selalu la kena jgkitan saluran kencing tu, hehe, banyakkan minum air je sis