Sakit semasa kencing Kencing kotor

Ada tak ibu hamil sakit kencing.. boleh tau apa ubat yang sesuai

4 Balas

minum air suam.. kalau kurang mnum air mmg tetap akn jdi lg kencing kotor.. sy pn mcmtu dlu.. tp kerap mnum air sehari 8cawan.. kalau air biasa sy xpuas kencing..kalau air sejuk lg xok.. kalau mnum air suam kencing lega..

sy pon baru ni kene🤣 tp sy thu sbb ap so sy lbhkn minum air masak mmg jgn culas sikit pon kne kerap minum kalau x minum cnfm sakit time nk kncing alhamdulillah selang 2hri ok dh🤲🏻🤲🏻🤲🏻

8mo ago

kalau mcm tu mmg kne mkn ubt kncg kotor la xthu kalau preggy mmy mcm mne sy kne jgk tp lps deliver ubt dy nk telan pon x blh antibiotik dy besar😂

Kena refer doktor, baru doktor prescribed ubat apa sesuai.

8mo ago

Pemakanan mcmana?

Kena pergi klinik. Nanti doktor akan bagi ubat yang sesuai

8mo ago

sudah pergi sudah tapi tak elok jugakk😪