help me

Kalau prgnant 6 minggu, boleh ke makan pizza?? Sebab ade orang ckp, tak boleh makan cheese klw bru lg prgnant, takot effect kt baby

31 Balas

Aik, xpernah dgr lg xlh mkn keju.. Hihi.. Ok je sis, sy suke dominos.. Cuma cari flavour yg xd nenas je

Saya lps scan kt klinik utk mngesahkan sy preggy . Balik dri klinik tu sy trus makan pizza haha

Cheese kan berasal dr susu.. boleh je.. sy byk kali dh mkn pizza.. teringin.. hehe

Boleh je asalkan yg berkhasiat. Dan pastikan pengambilan mknn seharian kita seimbang.

Baru ja lepas mkn tdi.. slera betol.. mkn nasik pown x selera mcm mkn pizza.. huhu

Mase ngandung ni mkn je ape pun. Pantang nanti kang xde la ngidam sane sini.

Drg kata x blh mkn cheese tkut anak jdi mat salleh kot...hehe...gurau...

Sye makan aje. Asalkan x makan pizza yg ada nenas masa awal kandungan

sy Masa Mula2 pregnant tibai gak.. tapi Amik yg x der nenas la..

bole jer sy mkn...aloha lg cuma x amik nenasss la...sedapppp