Naan cheese

Mommies, naan cheese boleh makan tak? Sebab ade yg kata cheese tak boleh makan waktu pregnant. Betul ke? Teringin sangat nak makan naan cheese ni 😭

2 Balas

Tak pasti pulak yg nan cheese x boleh makan. Saya makan ok je.. Klu x berani makan better x payah makan lagi. Risau jugak sbb badan setiap orang x sama

cheese boleh makan tapi ada jenis..sy lupa..sis boleh try google...sy makan je cheese.. Alhamdulillah okay