Buka buku pink

Hi, kalau nak buka buku pink (anak first), mmg perlu call kk dulu atau boleh walk in? Kalau boleh walk in ada hari2 tertentu ke yg bleh dtg?

22 Balas

ikot procedure kk berdekatan tmpt awak. kena call tanya samaada awak boleh walkin atau kena buat appointment selalu nya kalau appointment nurse akan bg tarikh bila awak kena dtg. dlm 12w keatas. mcm tempat sy klinik desa. jd boleh walkin sahaja. setiap kk ada hari khas utk ibu dan anak☺️