Hi new mommy. Musim pkp ni mcmana nak buka buku pink kk ye? Walk in atau call dulu..

12 Balas

Kebiasanya dengan keadaan pandemik skrg, awak kena dapatkan appoiment dulu. Awak boleh call klinik berdekatan dgn rumah awak samada (klinik desa @ klinik kesihatan) utk pengesahan. Lagi 1 pastikan semua document penting yg klinik request complete utk mengelakkan awak proses awak tergendala & kena ulang-alik 😅

3y ago

Pegi klinik & register masa usia kandungan (8 minggu). First pregnancy check up masa (12 minggu) 😬

first,sya call..buat appoiment..bila dah p,nurse kata xblh plk buka buku pink masa tu..kna juga walk in terus..mau tak mau kna ikut date yg nurse bagi..

Macam saya dulu saya book online je sebab kk tak accept walkin. Boleh try book appointment kat https://qmed.asia/booking ☺️

sy baru buat buku ..sy dtg ke klinik utk buat appoinment then petang tu dia call tetapkan tarikh utk dtg apa semua

kk saya kena call dulu untuk book appointment. nanti ada nurse in charge ws. saya buka buku haritu dah 10week

saya pergi ke kkia je terus.. pastu nurse set appointment untuk buka buku pink.

tngk pd kk.. mcm sy klinik bgi tarikh utk buka buku pink.. blh trus tnya kk..

Sy dulu kene buat appoitment dulu..call jer klinik..tanya..

3y ago

8 week

Call dahulu untuk dpt kn temujanji.

call appointment dulu sis