Buka buku pink

hi mommies, buka buku pink di KK skrg mcm mana ye? Melalui call, walk in atau online booking?

4 Balas

Tgk tempat sis mcm mne.. Sy kalau call byk kali x dpt, sy walk in je.. Dtg pagi.. Kalau rezeki tarikh kita dtg tu kosong terus dpt buat, kalau penuh.. Nurse bg tarikh lain..

tempat saya kena booking. Try pergi dulu KK, kalau ada rezeki boleh bukak terus. Kalau tak, dia akan bg tarikh lain.

Hi, walk in kalo call fhm2lh drg sibuk nk urus patient lain so baik walk in je sis

Cuba call KK dulu