isteri cinta kedua suami

Kalau naik kreta dengan suamii dan iibu mertua, biasanya istri akan duk kt mna? Bllkg ke deppan? Sy duk blkg.. suami pn suh duk bblkg.. tp bla sarat mngandung ni rasa sedih dan tersisih je bila kna duk blkg..huhu..?

43 Balas

Sy klu naik ngn ibu mertua,sy suka duk belkng je..tp ibu mertua ske suh belkng,jd biasa sy kne duk dpn..klu naik ngn bapa mertua,dia suka duk dpn..lain klu dia offer sy suh duk depan..jd bg sy,mana2 pn xde masalah pn..sma je..still dlm 1 kete yg sma ngn suami