nk tanya

Kalau lepas pantang 44 hari kene pantang bersama dengan suami 100 hari pulak ke..ada kawan cakap macam to..tapi saya tengok mak saya..ada anak kembar tahun.. lme to..kesan suami?

35 Balas

Depend pd sis...klu brsalin normal cpt ok blh je nk pantng 44 hri then aftr tu brsm husben..tp mcm sy sbb czer pntng 44 kmdian 100 hri... Husben pn faham kt mik la.ms bpe lm jnji btl2 luke czer dh ok n baik + xsakit..jnji wife n bby sht... pape pn diskus dlu ngn husben ok ke x klu drag ke 100 hri..klu dia jnis mmg make sure wife btl2 ready n ok.. dia sndri akn suruh pntang 100 hri.. bak kt husben sy kne jg dri bebaik..bdn tu nk gune lm 😅😅