Habis pantang 100 hari

Nak tanya saya dah habis pantang 100 hari. Tapi rasa masih sakit kat miss V takut pulak nak bersama suami, tapi suami dah lama tunggu. Mcm ne eh? Korang ada pengalaman tak 🥹🥹

2 Balas

Dia tak sakit pun sebenarnya cuma rasa macam kering je. Takpe slow2 try, kalau rasa tak okay stop dulu. Yg penting jangan takut, nanti lagi rasa kering

Mostly sebab kering. Saya bersama dengan suami 6 bulan selepas bersalin. Rasa tak selesa mula2 tu. Kena communicate dengan suami.