Gunting Rambut

Kalau kita nak gunting rambut masa pregnant ni ada pantang larang tak? Rimas rasa panas + rambut gugur. Lagi satu, seeloknya masa berpantang, rambut pendek ke rambut panjang? 1st baby. Sorry tanya soalan remeh temeh. Hehehe.

18 Balas

x boleh potong rambut ke masa pregnant?huhu...rimas potong je sis...xprnah dgr pulak ade pantang larang...klu time pantang org ckp selesa rambut pendek, tp mcm syg pulak nk potong rambut. 😆