Gunting Rambut

Kalau kita nak gunting rambut masa pregnant ni ada pantang larang tak? Rimas rasa panas + rambut gugur. Lagi satu, seeloknya masa berpantang, rambut pendek ke rambut panjang? 1st baby. Sorry tanya soalan remeh temeh. Hehehe.

18 Balas

Nk potong boleh je. Rambut cepat panjang. Sempat la tggu nk pantang nanti, sebb tukang urut ckp pantang nanti kena ikat rambut ketat2 buat sanggul supaya angin tak masuk dan rambut yg kita tarik ketat tu akan buatkan otot pipi mata telinga semua naik, dan tknk bg pipi kita jatuh je.

4y ago

Betul sy sendiri pun potong. 😉